Creșele din Sectorul 3 închise în august, pentru igienizare - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Creșele din Sectorul 3 închise în august, pentru igienizare

 

Primăria Sectorului 3 prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului anunță faptul că, în perioada 01- 31 august, creșele vor fi închise pentru igienizarea blocurilor și a oficiilor alimentare, a cabinetelor medicale, precum și a spălătoriilor.

Părinții care nu au cu cine să-și lase copiii pot depune, până pe 12 iulie, o cerere de transfer temporar la Creșa Potcoava (str. Pictor Gheorghe Tăttărescu nr. 10), singura creșă care va rămâne deschisă în această perioadă în Sectorul 3.

Cererea va fi avizată de șeful creșei de unde este transferat copilul și se va depune la Creșa Potcoava , însoțită de fișa medicală a copilului.

Formularul „Cerere transfer temporar între creșe” este disponibil la sediul creșelor, pe site-ul  www.dgaspc3.ro, secțiunea „Formulare utile”.

Mai multe informații pot fi obținute pe www.primarie3.ro, https://www.facebook.com/primariesector3/ și https://www.facebook.com/Robert.Negoita/

 

 

 

 

Serviciul Presă

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti