Cros umanitar pentru copii și părinți, în Parcul Alexandru Ioan Cuza - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Cros umanitar pentru copii și părinți, în Parcul Alexandru Ioan Cuza

Parcul Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3 va găzdui sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 10.00, cea de-a zecea ediție a crosului pentru copii și părinți „Campionii sănătății”. Competiția are loc cu sprijinul Primăriei Sectorului 3 și al Asociației MagiCAMP, fiind organizată de Ro Club Maraton, Elite Running şi Emovere.
La start sunt așteptați peste 1.200 de alergatori în curse gândite special pentru a adapta ritmul părinților la cel al copiilor şi a petrece sănătos timpul liber. Întrecerile sunt organizate pe categorii de vârste, de la 6 luni la 12 ani.
Anul acesta „Campionii Sănătăţii” aleargă şi pentru o cauză socială: copiii cu afecţiuni oncologice, cei cu imunodeficiențe şi copiii care au suferit arsuri grave vor putea fi susţinuţi prin „Burse de sănătate”. Din fondurile adunate se vor acorda burse lunare pentru cel puțin 15 copii cu probleme de sănătate și cu o situație materială precară.
Înscrierea la cros se poate face pe http://campioniisanatatii.eliterunning.ro/ sau la faţa locului, prin plata a 20 de lei, care reprezintă taxa de participare.
La finalul întrecerii cei prezenți vor fi invitați la un spectacol de teatru cu păpuși, creat de actrița Violeta Mitescu. Copiii vor învăța ce este sănătos să faci în fiecare zi şi de ce legumele şi fructele sunt prietenii cei mai buni ai celor mici.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti