Cupa Europeană de Triatlon pentru Juniori (22-24 iunie), găzduită în premieră la București în Parcul Alexandru Ioan Cuza - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Cupa Europeană de Triatlon pentru Juniori (22-24 iunie), găzduită în premieră la București în Parcul Alexandru Ioan Cuza

Primăria Sectorului 3 în parteneriat cu Federația Română de Triatlon organizează, în perioada 22-24 iunie, Cupa Europeană de Triatlon pentru Juniori, găzduită în premieră la București.
Cupa Europeană de Triatlon pentru Juniori se va desfășura în interiorul și în jurul Parcului Alexandru Ioan Cuza, în zone special amenajate unde se vor întrece peste 500 de sportivi profesioniști și amatori din întreaga lume, ce vor pune „Titans Triathlon” pe harta sportului european.
În cadrul acestui concurs se vor desfășura probe de înot, într-o zonă a lacului din parc curățată și amenajată pe care va fi montat pontonul de start și balize, ciclism pe străzile adiacente parcului respectiv str. Liviu Rebreanu și bd. Nicolae Grigorescu, și alergare pe aleile parcului, pe un traseu marcat și delimitat.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier va fi restricționat pe traseul de derulare a cursei de ciclism și pe străzile adiacente, respectiv pe bd. Liviu Rebreanu (ambele sensuri de circulație), între str. Câmpia Libertății și bd. Nicolae Grigorescu, pe bd. Nicolae Grigorescu între str. Constantin Brâncuși și str. Lunca Bradului, banda 1 și 2 de circulație în sensul de mers către bd. Theodor Pallady, banda 3 rămânând liberă circulației autovehiculelor, după cum urmează: sâmbătă, 23 iunie, între orele 7.00-20.00, și duminică, 24 iunie, între orele 7.00-20.00.

Serviciul Relaţii Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

 

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti