DGASPC Sector 3 primește de joi, 1 noiembrie, cereri pentru acordarea de pachete alimentare persoanelor cu venituri reduse - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

DGASPC Sector 3 primește de joi, 1 noiembrie, cereri pentru acordarea de pachete alimentare persoanelor cu venituri reduse

Primăria Sectorului 3, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), primește de mâine, 1 noiembrie, cereri pentru acordarea unor pachete alimentare persoanelor singure sau familiilor cu venituri reduse.
Ajutoarele, în valoare de 120 de lei, se acordă în conformitate cu HCL S3 nr. 336/15.12.2016, pentru persoanele singure şi familiile cu un venit net lunar mai mic sau egal cu 750 de lei realizat pe persoană, respectiv pe membru de familie.
Actele necesare sunt următoarele:
-cerere tip completată;
-actele de identitate pentru toți membrii familiei şi de stare civilă (certificat de deces, hotărâre de divorţ);
-acte care dovedesc veniturile nete pentru fiecare membru al familiei – acte cu veniturile nete din luna anterioară depunerii cererii (pensii de orice tip, salarii, indemnizații, alocații, ajutoare sociale, venituri din cedarea folosinței bunurilor, activități liberale sau comerciale, alte venituri după caz). Pentru persoanele fără venituri: adeverință din care să reiasă lipsa veniturilor, eliberată de Administrația Sectorului 3 a Finanțelor Publice.
Pentru a beneficia de aceste pachete alimentare, solicitanții trebuie să aibă achitate toate taxele și impozitele locale.
În cazul persoanelor care nu au venituri, dar sunt apte de muncă, ajutoarele constând în pachete alimentare vor fi acordate cu condiția prestării unui număr de ore de muncă în folosul comunității, calculate în raport cu valoarea sprijinului primit.
Documentele pot fi depuse de luni până joi între orele 9.00-15.00, iar vineri de la ora 9.00 la 12.00, la sediul DGASPC Sector 3 din bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12-14. Relații suplimentare pot fi obținute la tel. 0737.799.518 și 0372.126.100/int. 220.

Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti