Duminică, 21 mai, Primăria Sectorului 3 va inaugura sala de spectacole multifuncțională „Gloria” - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

Duminică, 21 mai, Primăria Sectorului 3 va inaugura sala de spectacole multifuncțională „Gloria”

Robert Negoiță va inaugura duminică, 21 mai, în prezența primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, noua sală de spectacole multifuncțională amenajată în cadrul cinematografului „Gloria”, modernizat și consolidat în ultimii doi ani. Cu această ocazie, Teatrul Metropolis va susține spectacolul „Podu’ ” în regia lui Horațiu Mălăele, avându-i în distribuție pe Horațiu Mălăele, George Ivașcu și Meda Victor, iar obiectivul va fi redat circuitului cultural bucureștean. 

Încă din anul 2015, primarul Robert Negoiță a preluat cinematograful „Gloria” în administrarea Primăriei Sectorului 3 și a început lucrările de consolidare și modernizare a clădirii astfel încât acest spațiu a fost transformat într-o sală multifuncțională unde vor fi proiectate filme, dar vor avea loc și spectacole de teatru sau diverse evenimente artistice și educative.

Imediat după preluare Primăria Sectorului 3 a deschis șantierul pentru refacerea întregii clădiri. A fost nevoie de consolidarea acoperișului și de asigurarea unei bune hidroizolații a terasei, refacerea pardoselilor, placarea treptelor, tratamente fonoizolante, fonoabsorbante și acustice. A urmat refacerea instalațiilor electrice, termice, de ventilație, la care s-a adăugat reamenajarea grupurilor sanitare. La fel de importante pentru transformarea acestei clădiri au fost sistemul de detecție și avertizare la incendiu, sistemul de sonorizare și nu în ultimul rând supravegherea video a întregului ansamblu.

Clădirea în sine face parte dintr-un ansamblu arhitectural care cuprinde și zona din imediata vecinătate. Astfel, a fost amenajată în fața cinematografului și o piațetă urbană ce cuprinde o fântână arteziană, un amfiteatru, pergole și o serie de elemente tipice mobilierului urban.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti