Elevii din Sectorul 3 instruiți să reacționeze „Împreună pentru un mediu inclusiv” - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Elevii din Sectorul 3 instruiți să reacționeze „Împreună pentru un mediu inclusiv”

Un grup de 50 de liceeni din Sectorul 3 vor participa, în perioada 2-12 noiembrie, la sesiuni de formare în cadrul proiectului „Împreună pentru un mediu inclusiv”. Implementat de Asociația Geo Club, proiectul este cofinanțat de Primăria Sectorului 3 prin programul de finanțare nerambursabilă din fonduri publice acordate de la bugetul local.
Pe durata a două sesiuni de formare gratuite, elevii vor dobândi noțiuni cu privire la impactul atitudinilor și comportamentelor negative (rasism, xenofobie, discurs instigator la ură, discriminare sau hărțuire), dar și tehnici prin care ar putea reduce aceste reacții.
O serie de 25 de elevi vor merge la cursurile de formare din 2 până pe 5 noiembrie, iar alți 25 vor participa la sesiunea din perioada 9-12 noiembrie. Activitățile vor avea loc în județul Prahova, la Boldești-Scăeni, sub îndrumarea unor formatori cu experiență în domeniul drepturilor omului și educație non-formală.
Cei 50 de elevi care vor participa la sesiunile de formare sunt câștigătorii unui concurs de eseuri pe tema drepturilor omului, desfășurat pe pagina web a proiectului, www.mediuinclusiv.ro.

Serviciul Relații Mass-media
presa@primarie3.ro
021.318.03.35

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti