Festivalul Internațional de Statui Vivante, în Parcul Alexandru Ioan Cuza - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Festivalul Internațional de Statui Vivante, în Parcul Alexandru Ioan Cuza

Parcul Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3 va găzdui în perioada 25-26 mai, începând cu ora 17.30, Festivalul Internațional de Statui Vivante. Parte a unui eveniment de amploare organizat de Teatrul Masca în mai multe spații neconvenționale bucureștene, spectacolul din Parcul Alexandru Ioan Cuza este pus în scenă cu sprijinul Primăriei Sectorului 3.
În cele două zile de festival în Sectorul 3, publicul va avea ocazia să asiste la spectacole inedite premiate la festivalurile internaționale de profil. Parcul Alexandru Ioan Cuza va deveni scena zecilor de mesaje pe care actori talentați le vor purta dincolo de cuvinte, printr-un stil atât de îndrăgit al artelor de stradă: statuia vivantă.
Astfel, vizitatorii parcului vor fi întâmpinați de 16 statui vivante prezentate în premieră de Teatrul Masca, precum și de peste 40 de invitați străini din Spania, Portugalia, Macedonia, Olanda, Marea Britanie, Germania și Ucraina. La ediția din acest an a festivalului statuile Teatrului Masca au ca temă „Strigătele Parisului”. Va fi adusă în atenția publicului atmosfera Parisului de la sfârşitul celui de-al XVIII-lea secol şi începutul secolului al XIX-lea, cu străzile pline de comercianţi ambulanţi şi mai ales de strigătele acestora, un concert de o rară vitalitate.
Accesul publicului la aceste spectacole este gratuit.

Serviciul Relații cu Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti