Festivalul Internațional de Teatru Studențesc „Hyperion” (1-3 iunie), la sala „Gloria” din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Festivalul Internațional de Teatru Studențesc „Hyperion” (1-3 iunie), la sala „Gloria” din Sectorul 3

Festivalul Internațional de Teatru Studențesc „Hyperion” va debuta vineri, 1 iunie, la sala multifuncțională „Gloria” (str. Bucovina nr. 6) din Sectorul 3. Evenimentul este organizat de Universitatea Hyperion, cu sprijinul Primăriei Sectorului 3 și implicarea Organizației Internaționale a Francofoniei.
În perioada 1-3 iunie sala „Gloria” va fi gazda mai multor spectacole desfășurate în cadrul festivalului. Musical-ul pentru copii „Frozen. Regatul îngheţat” va da startul spectacolelor, iar la festivitatea de deschidere publicul se va bucura de un moment muzical susținut de tenorul Yalçin Recep.
La festival vor participa trupe de teatru studențești de la mai multe universități de profil din țară și din străinătate, specializările „Arta actorului”, „Păpuși, marionete” și „Regie teatru”. Tinerii actori, studenți și masteranzi vor avea astfel posibilitatea de a juca pe o scenă de teatru, în faţa specialiștilor din domeniu şi a publicului larg. Evenimentul este gândit să le permită atât studenților, cât și profesorilor, să facă schimb de idei și de experiențe, încurajând colaborările.
Festivalul Internațional de Teatru Studențesc „Hyperion” se adresează tuturor categoriilor de public, iar anul acesta cei mici vor avea parte pe 1 Iunie de un program dedicat lor.
De asemenea, în foaierul sălii „Gloria” va fi deschisă pe toată perioada festivalului expoziția „Umbre”, cu tema lumina în teatru, reprezentând o selecție de tablouri din piesele de teatru montate recent în țară.
Accesul publicului la spectacole va fi gratuit.
Programul reprezentațiilor de teatru și al atelierelor de la sala „Gloria” este următorul:
Vineri, 1 iunie
12.30 „Frozen. Regatul îngheţat” - musical pentru copii
Theater du Soleil Entertainmen
17.00 „Lecția” de Eugène Ionesco
UNATC „I.L. Caragiale” Bucureşti
19.00 Festivitatea de deschidere - moment muzical cu tenorul Yalçin Recep
19.30 „Bărbatul nr. 2” după Norm Foster
Facultatea de Arte, Universitatea Hyperion Bucureşti
Sâmbătă, 2 iunie
11.00 Atelier de creație în lumina de teatru susținut de Alin Popa
14.00 „D’ale carnavalului” de I.L. Caragiale
Facultatea de Arte, Universitatea Hyperion Bucureşti
17.30 „Directorul Executiv” de Sven Larsson
Departamentul de Arte Craiova
19.30 „Hotel California” după Neil Simon
Facultatea de Arte, Universitatea Hyperion Bucureşti
Duminică, 3 iunie
19.00 „Steaua fără nume” de Mihail Sebastian
Gala de închidere a festivalului


Serviciul Relaţii Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti