Gala „Pepiniera de talente”, în Parcul Titan - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

Gala „Pepiniera de talente”, în Parcul Titan

Primăria Sectorului 3 și Centrul Cultural „Casa Artelor” organizează duminică, 11 iunie, în Parcul Titan, spectacolul de final al celei de-a V-a ediții a progamului „Pepiniera de talente”. În cadrul acestui eveniment se va desfășura și Gala laureaților acestei ediții.

Din programul zilei de duminică amintim prezentarea momentelor câștigătoare, spectacol de magie și festivitatea de premiere, la care vor participa profesorul Alexandru Mironov și reprezentanți ai redacției revistei „Știință și Tehnică”.

Reamintim că în luna mai copiii înscriși în acest program au participat la examenele finale, desfășurate pentru fiecare atelier în parte, respectiv arte marțiale, gimnastică ritmică, șah, balet, canto, dans, baschet, vioară, violoncel, pian, chitară, teatru, arte plastice, scriere creativă, știință și tehnică.

Programul este derulat, din anul 2012, de Primăria Sectorului 3 prin Centrul Cultural „Casa Artelor”, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3. Acesta urmărește descoperirea, valorizarea și încurajarea talentelor elevilor prin implicarea acestora în activități extra-curriculare, dezvoltându-le spiritul de echipă, sensibilitatea, creativitatea și competitivitatea.

Alături de componenta vocațională, programul se distinge printr-un puternic aspect social, oferind copiilor din Sectorul 3, care provin din medii defavorizate și din familii cu venituri mici, accesul la o pregătire profesionistă de calitate, cu instructori specializați.

Înscrierea elevilor la atelierele din program are caracter opţional și se realizează pe baza unui Regulament și a unei fișe de înscriere, puse la dispoziția tuturor celor interesați.

Conceptul evenimentului este semnat de regizorul Alice Barb.

Accesul la acest eveniment este gratuit.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti