Granturi pentru trei licee din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Granturi pentru trei licee din Sectorul 3

Trei licee din Sectorul 3 se numără printre cele 271 de unități școlare care vor beneficia la nivel național de granturi pentru reducerea ratei de abandon școlar, creșterea ratei de absolvire și îmbunătățirea performanței la bacalaureat, în cadrul unui proiect guvernamental privind învățământul secundar.
Liceele teoretice „Nichita Stănescu” și „Decebal”, precum și Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” vor derula, pe o perioadă de patru ani, proiectele „Învățare. Implicare. Promovare - Start pentru Viață”, „Garanția succesului. Biruință, ambiție, conștiință” și „Împreună spre succes”.
Cu granturile primite liceele vor organiza activități pedagogice și de sprijin - consiliere, dezvoltare personală a elevilor, orientare în carieră și vizite sau excursii de documentare ori stagii de practică. Fondurile vor putea fi folosite și pentru mici lucrări de modernizare sau reparații a spațiului de școlarizare, respectiv pentru achiziția de bunuri în scop educațional.
Proiectul privind Învățământul Secundar este finanțat integral de Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD).


Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti