În acest weekend continuă concertele în parcurile din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

În acest weekend continuă concertele în parcurile din Sectorul 3

 

Primăria Sectorului 3 îi așteaptă și în aceest weekend pe bucureșteni la evenimentele organizate  în parcurile Alexandru Ioan Cuza, Colțea și Titan.

În Parcul Alexandru Ioan Cuza „Stagiunea Muzicală Estivală” continuă  vineri, 6 septembrie, de la ora 20.30, cu un concert susținut de Sorin Zlat &Cvintet, singurul român premiat în cei 30 de ani de prestigioasă istorie a celui mai important concurs de jazz din Statele Unite, The Great American Jazz Piano Competition.

Seara de sâmbătă continuă cu muzica interpretei Margareta Clipa. În cântece se regăsesc  firescul și simplitatea melodiilor moștenite de la vechi rapsozi, dar și teme mai actuale izvorâte din propria existență, cuprinzând cu precădere cântecul de dor, de dragoste, de joc, de nuntă, de înstrăinare precum și cântecul bătrânesc.

Duminică, 8 septembrie, bucureștenii se pot întâlni cu  FunHouse The CoverBand, o trupă înființată în 2015 de către Andrei Ion și Loredana Dorobanțu, participanți la Vocea României.

Bucureștenii vor putea asculta în această seară, în Parcul Colțea, de la ora 19.30,  Cvintetul Bella Musica. Simfoniile de vară continuă, sâmbătă, 7 septembrie, cu Cvartetul Passione, cunoscut din edițiile anterioare ale „Simfoniilor”. Cu ajutorul instrumentelor clasice și electrice, cele patru membre „Passione” abordează lucrări clasice, dar și muzică ambientală, café-concert, tango-uri sau muzică de film. De-a lungul timpului, cvartetul a colaborat cu artiști de renume precum Eugen Doga, Mariano Castro, Steve Vai sau Alessando Safina. Dumincă, 8 septembrie, vor concerta, în parcul Colțea, Orchestra Angelys și corul Divina Armonie.

Concertelor din „Stagiunea muzicală estivală” și „Simfonii de vară” li se adaugă, sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 11.00 și întâlnirea cu Gașca Zurli.

Mai multe informații pot fi obținute de pe site-urile pe www.primarie3.ro, https://www.facebook.com/primariesector3/ și https://www.facebook.com/Robert.Negoita/ .

 

Serviciul Presă

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

 

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti