În acest weekend se joacă baschet „3x3 în Sectorul 3” - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

În acest weekend se joacă baschet „3x3 în Sectorul 3”

Pasionații de sport sunt așteptați, în perioada 10-12 august, la o competiție cât un spectacol, „3x3 în Sectorul 3”. În acest weekend 40 de echipe de baschet se vor întrece la competiția găzduită de Park Lake Shopping Center.
„Baschet 3×3 în Sectorul 3” este un turneu pentru copii și juniori cu înscriere gratuită, dedicat categoriilor de vârstă Baby Mixt (U10), Mini Băieți și Fete (U12), U14 Băieți și Fete și U18 Băieți și Fete.
Proiectul beneficiază din partea Primăriei Sectorului 3 de finanțare nerambursabilă, fiind unul dintre cele 17 declarate câștigătoare în urma selecției de proiecte de interes general de anul acesta.
Evenimentul aduce în rândul competițiilor sportive originalitate, autenticitate și accesibilitate. Sportul promovat este unul competitiv, ușor de practicat, cu reguli simple, iar în combinație cu muzică, distracție și concursuri pentru jucători și spectatori se transformă într-un adevărat festival de cultură urbană.
Mai multe informații despre acest turneu pot fi obținute pe pagina web www.3la3.ro.
Numit „cel mai popular sport urban de echipă” și practicat în întreaga lume de aproximativ 250 de milioane de persoane, baschetul 3 x 3 devine din ce în ce mai cunoscut și în România. De exemplu, sportivul Radu Petrescu a fost desemnat anul acesta cel mai bun din lume la categoria juniorilor sub 18 ani, potrivit clasamentului mondial dat publicității anul acesta de Federația Internațională de Baschet.
De asemenea, independent de proiect, în perioada 11-12 august va avea loc, la Park Lake Shopping Center, a șaptea ediție a turneului internațional de baschet 3x3.
Competiția va reuni echipe de top din clasamentul mondial FIBA 3x3. Se vor întrece 16 echipe din 12 țări, la masculin, și 8 echipe din 7 țări, la feminin. Vor fi prezente la București ambele campioane mondiale, Serbia, la masculin, și Italia, la feminin. Atât în competiția masculină cât și în cea feminină, România va avea câte două reprezentante. Totodată, cel mai bun jucător de baschet 3x3 din lume, Dusan Bulut, împreună cu echipa sa tradițională, Novi Sad Al Wahda, va participa pentru a patra oară la turneul de la București, unde deține două titluri.

Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

 • 12 Iulie 2019

  Seri muzicale în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea

    Primăria Sectorului 3 continuă astăzi, 12 iulie, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, seria concertelor din cadrul „Stagiunii muzicale estivale” (ediția a XIV-a) cu Matteo  unul dintre cei mai îndrăgiți artiști...

  Citește

 • 05 Iulie 2019

  Spectacolele în parcurile din Sectorul 3

  Primăria Sectorului 3 continuă astăzi, 5 iulie, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, seria concertelor din cadrul „Stagiunii muzicale estivale” (ediția a XIV-a) cu invitați noi, Viroica Pintilie&Cvintet. Scenă primitoare va...

  Citește

 • 28 Iunie 2019

  Programul concertelor din acest weekend

  Primăria Sectorului 3 va oferi bucureștenilor și în acest weekend noiexperiențe muzicale, prin concertele în aer liber din cadrul evenimentului „Simfonii de vară (ediția a X-a)”. În parcul Colțea cea de-a X-a...

  Citește

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti