În parcurile Sectorului 3 continuă evenimentele culturale și în acest weekend - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

În parcurile Sectorului 3 continuă evenimentele culturale și în acest weekend

Bucureștenii sunt așteptați și în acest week-end la concertele pregătite de Primăria Sectorului 3 în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea.
Vineri, 29 iunie, de la ora 20.30, la foișorul de piatră din parcul Alexandru Ioan Cuza vine una dintre cele mai iubite artiste de muzică non-mainstream. Deloc întâmplătoare, întâlnirea cu Alexandra Ușurelu are loc după ce artista a lansat în toamna anului 2016, în fața publicului din Sectorul 3, primul său DVD „Simfonic Pur”. În stagiunea de anul trecut Alexandra Ușurelu a adus pe scena de la foișor cântecele sale despre oameni și emoții, într-un concert acustic.
„Stagiunea muzicală estivală” (ediția a XIII-a) continuă sâmbătă, 30 iunie, la ora 18.00, cu invitați noi, membrii Trupei Zero&Evelyn. Prezentă de-a lungul timpului de trei ori în finala națională Eurovision, trupa abordează genuri muzicale diferite, melodia reprezentativă de pe cel de-al treilea album fiind „Pentru totdeauna”.
Începutul lunii iulie se anunță antrenant în Parcul Alexandru Ioan Cuza, căci duminică, de la ora 18.00, atmosfera va fi întreținută de orchestra „La Musica”.
De asemenea, bucureștenii vor putea petrece două seri muzicale în Parcul Colțea, alături de „Traffic Strings”, sâmbătă, 30 iunie, de la ora 18.00, iar duminică, 1 iulie, de la aceeași oră, alături de Cvartetul Passione. „Traffic Strings” concertează pentru prima dată în stagiunea muzicală estivală, realizând o incursiune în istoria muzicii. Compoziții clasice, dar și jazz sau chiar rock sunt alegeri la fel de inspirate pentru muzica lor. Inițial un cvintet de coarde, în prezent grupul vine cu o surpriza sub forma unui nou instrument. Repertoriul pe care îl interpretează impune acum folosirea naiului, a acordeonului, a pianului și a percuției.
Accesul publicului la concerte este liber.
În cazul în care vremea nu va permite desfășurarea concertelor, acestea vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară.

Serviciul Relații cu Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti