În perioada 2-13 iulie se fac înscrieri la creșele din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

În perioada 2-13 iulie se fac înscrieri la creșele din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, anunță faptul că în perioada 2-13 iulie se fac înscrieri la creșele din sector, pentru anul școlar 2018-2019.
Cererile de înscriere vor fi însoțite, obligatoriu, de următoarele documente:
•Copie de pe certificatul de naștere al copilului;
•Copie de pe actele de identitate pentru fiecare dintre părinți/reprezentanți legali.
Pentru înscrierile on-line pe site-ul wwww.dgaspc3.ro, documentele vor fi scanate și atașate conform instrucțiunilor din aplicație.
La sediul fiecărei creșe, se vor afișa, pe 23 iulie, listele cu numele copiilor admiși, iar în perioada 24-31 iulie se vor depune dosarele care vor conține următoarele documente:
•adeverință de venituri pentru fiecare dintre părinți/reprezentanți legali;
•hotarâre/sentință de plasament sau a sentintei de încredințare în vederea adopției;
•hotarâre/sentință de divorț sau de încredințare a copilului;
•fișa medicală de intrare în colectivitate;
•fișă de vaccinări.
În cazul în care în perioada menționată (24-31 iulie 2018), părintele/reprezentantul legal nu depune la sediul creșei dosarul complet, locul va fi considerat disponibil și redistribuit, în cazul în care vor exista cereri de înscriere neonorate.
Precizăm faptul că cererile depuse la registratura DGASPC Sector 3 anterior datei de 2 iulie nu vor fi luate în considerare.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti