Încasări de 107 milioane de lei la Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Încasări de 107 milioane de lei la Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 3

Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 3 a încasat, în perioada 1 ianuarie-31 martie, suma de 107 milioane de lei de la persoane fizice şi juridice, dintre care 7.404.147 de lei prin portalul ghiseul.ro.

Primăria Sectorului 3 oferă cetăţenilor posibilitatea de a-şi plăti taxele şi impozitele prin www.ghiseul.ro încă de la începutul anului 2012, iar interesul contribuabililor faţă de această opţiune de plată a crescut de la an la an. Astfel, contribuabilii din Sectorul 3 (persoane fizice și juridice) au realizat de la începutul acestui an până în prezent 27.920  de plăți prin ghiseul.ro (381 de plăți efectuate de persoanele juridice și 27.539 de persoane fizice), în valoare de 7.404.147 de lei (6.680.743 de lei de la presoane fizice și 723.404 lei de la persoane juridice).

Menționăm că 31 martie a fost termenul limită până la care contribuabilii Sectorului 3 au beneficiat de bonificația de 10% a sumelor datorate către bugetul local, în cazul achitării integrale a taxelor și impozitelor aferente anului 2017.

Pentru plata impozitelor şi taxelor locale Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 3 pune la dispoziţia contribuabililor sediul central din str. Sfânta Vineri nr. 32 și cele două puncte de lucru din str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5 şi str. Câmpia Libertății nr. 36. Programul de lucru la casierii este următorul: luni, marţi, miercuri, vineri, de la 8.30 la 16.30, iar joi de la 8.30 la 18.30. De asemenea, contribuabilii îşi pot achita obligaţiile fiscale şi la toate oficiile poştale şi agenţiile CEC de pe raza Sectorului 3. Reamintim faptul că persoanele fizice și juridice își pot achita toate obligațiile fiscale datorate bugetului local și prin portalul www.ghiseul.ro (operat de Agenția pentru Agenda Digitală a României) dupa obținerea credențialului (nume utilizator și parolă). 

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

 

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti