Joi 14 martie, va avea loc o nouă întâlnire cu reprezentanții asociațiilor de proprietari din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Joi 14 martie, va avea loc o nouă întâlnire cu reprezentanții asociațiilor de proprietari din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 continuă și în această săptămână seria întâlnirilor cu reprezentanții asociațiilor de proprietari și cu persoanele fizice/juridice care defășoară activități de administrare imobile.

Astfel, joi 14 martie, funcționarii publici ce își desfășoară activitatea în cadrul Primăriei Sectorului 3 - Compartimentul Relații cu Asociațiile de Proprietari, vor oferii reprezentanților asociațiilor de proprietari, informații cu privire la implementarea prevederilor Legii nr. 196/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominilor, precum și soluții la problemele cu care se confruntă aceștia.
În cadrul acestei întâliniri sunt așteptați, la Sala Amfiteatru de la Colegiul Tehnic „Mihai Bravu” (șos. Mihai Bravu nr. 428), reprezentanții asociațiilor de proprietari arondate următoarelor străzi din Sectorul 3:
- bd. Octavian Goga;
- str. Odobești;
- intr. Odobești;
- str. Onisifor Ghibu;
- str. Ozana;
- str. Pădurea Craiului;
- str. Paleologu;
- str. Panait Cerna;
- str. Papazoglu Dumitru;
- str. Parfumului;
- str. Părului;
- str. Patinoarului.

Relații suplimentare pot fi obținute de la numărul de telefon 021.318.03.23-28, interior 220- Compartimentul Relații cu Asociațiile de Proprietari sau de la șef serviciu Litigii Fiscale, Irina Iftimie – 0770.664. 012.

Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro
12.03.2019

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti