La plimbare cu vaporașul pe lacul din parcul „Alexandru Ioan Cuza” - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

La plimbare cu vaporașul pe lacul din parcul „Alexandru Ioan Cuza”

Vizitatorii parcurilor „Alexandru Ioan Cuza” și „Titan” se pot plimba cu vaporașul, începând cu această lună, pe lacul din parcul „Alexandru Ioan Cuza”.

Acesta funcţionează de miercuri până vineri între orele 11.00-20.00, iar sâmbăta și duminica de la 10.00 la 20.00, ultima îmbarcare fiind la ora 19.00, cu întoarcere la ora 20.00. Durata unei plimbări cu vaporaşul este de aproximativ 40 de minute, iar tarifele sunt de 10 de lei pentru adulţi şi de 5 lei pentru pensionari și copiii mai mari de șase ani.

Vaporaşul are o capacitate de 50 de locuri şi a fost inaugurat în 2015.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro2

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti