Lansări de carte și efecte speciale la cea de-a VI-a ediție a Târgului SF&Fantasy - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

Lansări de carte și efecte speciale la cea de-a VI-a ediție a Târgului SF&Fantasy

Cea de-a VI-a ediție a Târgului de carte SF& Fantasy s-a desfășurat, în weekendul 1-2 aprilie, la Centrul Cultural Casa Artelor (bd. Mircea Vodă nr. 5).

Persoanele interesate de noutățile în domeniu au putut descoperi lumi imaginare devenite realitate la cea de-a VI-a ediție a Final Frontier- târg de carte SF& Fantasy. Sute de cărți, machiaje cu efecte speciale, imprimante 3D și cavaleri Jedi s-au aflat pe 1 aprilie la Centrul Cultural Casa Artelor.

În prima zi a Târgului scriitoarea Doina Roman, una dintre cele mai iubite scriitoare SF din țara noastră, a vorbit despre cartea sa „Pragul”, apărută la editura TracusArte și despre piața românească a cărților SF și Fantasy.

De asemenea, Alexandru Voicescu și-a lansat oficial, în cadrul evenimentului, romanul „Fata de la nord de ziuă”. Printre vizitatorii târgului îl putem aminti și pe Alexandru Mironov.

La atelierele Final Frontier publicul a putut explora lumile SF ale Astronomiei și Roboticii și a partcipat la sesiuni demo de machiaj SF alături de Alina Diana Crisu și echipa sa. Totodată, vizitatorii și-au putut achiziționa la prețuri speciale volume noi SF&Fantasy aduse de edituri precum Nemira, Paladin, Corint, Millenium, Herg Benet, Tritonic, Crux Publishing, TracusArte, romane polițiste prezente în premieră la eveniment prin Crime Scene Press, precum și cele mai noi titluri nominalizate la premiile Nebula, de la Books Express. Tot aici persoanele pasionate de SF și Fantasy au găsit board games-uri de la Red Goblin, benzi desenate de la HAC!BD, figurine printate 3D de la ResearchX.ro și fan objects de la Nyx Art și Wizz Art Room.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti