Liceenii din Sectorul 3, inițiați în artele digitale - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Liceenii din Sectorul 3, inițiați în artele digitale

Elevii Liceului Tehnologic „Theodor Pallady” din Sectorul 3 au participat, în perioada 21-24 octombrie, la o serie de ateliere de creație în cadrul proiectului „Inițiere în arte digitale”. Proiectul este implementat de Asociația „Geo Club” și cofinanțat de Primăria Sectorului 3 prin intermediul programului de finanțare nerambursabilă din fonduri publice acordate de la bugetul local.
Atelierele au avut patru secțiuni: „Animații”, „Fotografie și prelucrare grafică”, „Date deschise și drepturi de autor”, precum și „Diseminare și marketing artistic”.
Activitățile proiectului „Inițiere în arte digitale” continuă până duminică, 29 octombrie, cu o sesiune gratuită de formare pe această temă. La cursuri participă 25 de elevi selectați în urma înscrierii lucrărilor digitale într-un concurs desfășurat pe platforma proiectului concurs.artedigitale.ro. Sesiunea de formare are loc în Prahova, la Casa Seciu din Boldești Scăeni. Aici câștigătorii concursului au posibilitatea să-și completeze cunoștințele sub îndrumarea a doi formatori, experți în arte digitale și educație non-formală.

Serviciul Relații Mass-media
presa@primarie3.ro
021.318.03.35

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti