Lista provizorie cu proiectele eligibile pentru bugetare participativă, publicată pe site - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Lista provizorie cu proiectele eligibile pentru bugetare participativă, publicată pe site

Primăria Sectorului 3 a afișat pe site-ul instituției, www.primarie3.ro, o listă provizorie cu proiectele eligibile în cadrul procesului de bugetare participativă. Dintre cele 75 de proiecte depuse on-line, 66 sunt eligibile, în urma evaluării realizate în perioada 2-5 aprilie de Comisia de validare.
Lista proiectelor eligibile și neeligibile poate fi consultată pe site, la secțiunea Bugetare participativă, accesând link-ul: http://www.primarie3.ro/files/t_2018/04/Evaluare%20proiecte.pdf.

Menționăm faptul că până pe 12 aprilie se pot depune contestații, urmând ca în data de 13 aprilie să fie publicată lista finală a proiectelor eligibile.
Locuitorii Sectorului 3 vor putea să voteze on-line, din 14 până pe 29 aprilie, pe platforma dedicată bugetului participativ, câte un proiect din cadrul fiecarei categorii/fiecărui domeniu. Vor fi selectate 11 proiecte câștigătoare, zece proiecte mici, ce se încadrează fiecare în suma de 200.000 de lei cu TVA și un proiect mare, de impact general, fără limită de sumă și cu derulare multianuală, după caz.
La final, proiectele câștigătoare vor fi incluse în bugetul Sectorului 3.
Prin procesul de bugetare participativă cetățenii domiciliați sau care lucrează ori studiază în Sectorul 3, cu vârsta minimă de 18 ani, precum și asociațiile, fundațiile, ONG-urile și societățile comerciale cu sediul social în Sectorul 3 s-au putut implica activ în comunitate prin propunerea unor soluții de îmbunătățire a calității vieții.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti