Locuitorii Sectorului 3 pot depune cererile în vederea obținerii subvenției pentru încălzirea locuinţei, începând cu 15 octombrie - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Locuitorii Sectorului 3 pot depune cererile în vederea obținerii subvenției pentru încălzirea locuinţei, începând cu 15 octombrie

Primăria Sectorului 3 prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului informează locuitorii Sectorului 3 că, începând cu data de 15 octombrie, pot depune formularele necesare pentru întocmirea dosarului de acordare a ajutorului de încălzire a locuinţei.

Subvenția pentru încălzirea locuinţei se asigură pentru sezonul rece, respectiv perioada 1 noiembrie 2018 – 31 martie 2019, în conformitate cu OUG nr. 27/2013 şi OUG nr. 70/2011, privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece, în baza cererii – declaraţie pe propria răspundere pentru acordarea unor drepturi de asistenţă socială, însoţită de o serie de acte doveditoare.

Persoanele care pot solicita ajutor pentru încălzirea locuinței sunt cetățenii domiciliați pe raza Sectorului 3.

Beneficiarii pentru acordarea subvenţiei pentru încălzirea locuinţei cu energie termică sunt:

-  Familiile cu un venit mediu lunar pe membru de familie cuprins între 0 şi 786 de lei;

-  Persoanele singure cu un venit între 0 şi 1.082 de lei/lună.

Beneficiarii pentru acordarea subvenţiei pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, lemne şi combustibili petrolieri sau energie electrică sunt:

-  Familiile cu un venit mediu lunar pe membru de familie care să fie cuprins între 0 şi 615 lei;

-  Persoanele singure cu un venit între 0 şi 615 lei/lună.

Cererile și declarația pe propria răspundere, însoțite de actele doveditoare, se depun la sediul DGASPC Sector 3 din bd.1 Decembrie 1918 nr. 12-14, camera 19, etaj 2, de luni până joi, în intervalul orar 09.00-15.00.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care beneficiază de această subvenție, amintim că acestea pot ridica formularele necesare întocmirii dosarului de acordare a ajutorului de încălzire şi depune cererile însoţite de actele doveditoare prin intermediul Asociaţiilor de proprietari sau locatari.

Informaţii suplimentare privind acordarea ajutoarelor de încălzire, formulare, cuantum şi condiţii se pot obţine la nr. de tel. 0372.126.100 interior 187 şi 202, la adresa de e-mail office@dgaspc3.ro sau vizitând pagina web www.dgaspc3.ro.

 

Serviciul Presă

021.0318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti