Muzică pe toate gusturile în parcurile din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

Muzică pe toate gusturile în parcurile din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 le-a pregătit bucureștenilor și în acest weekend trei seri de concerte în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea. Artiști care s-au bucurat de aprecierea publicului de-a lungul stagiunilor vor aborda genuri muzicale diferite, așa cum spectatorii s-au obișnuit deja.
În Parcul Alexandru Ioan Cuza (foișorul de piatră) concertele încep vineri seară, de la ora 20.30, cu „Alexandra Ușurelu/Full Band”. Anul trecut artista a lansat în cadrul programului „Simfonii de vară” primul său DVD, „Simfonic Pur”. Acum bucureștenii o pot asculta din nou, cântând despre oameni și emoții.
„Stagiunea muzicală estivală” (ediția a XII-a) continuă sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 18.00, cu Gelu Voicu și Lăutarii din Teleorman, iar duminică, 10 septembrie, de la aceeași oră, cu membrii Karpaten Show Band.
În Parcul Colțea publicul fidel genului clasic se va întâlni sâmbătă, de la ora 20.00, cu Cvartetul Bella Musica. Tot aici duminică, de la ora 20.00, atmosfera va fi întreținută de Angely’s Symphonic, dirijor Marius Firca. Ambele concerte fac parte din programul „Simfonii de vară”, ediția a VIII-a.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti