Noul loc de joacă din zona Postăvarul, funcțional - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Noul loc de joacă din zona Postăvarul, funcțional

Primăria Sectorului 3 a finalizat lucrările pentru relocarea locului de joacă din zona Postăvarul.  Acesta a fost amenajat pe un fost teren de fotbal, care la rândul lui a fost relocat în fața Școlii gimnaziale nr. 196.

Reamintim că, în primavară, două dintre locurile de joacă din Sectorul 3 au fost desființate deoarece erau situate pe terenuri ce au fost retrocedate de fostul Primar General, iar proprietarul a somat Primăria Sectorului 3 să le elibereze. Astfel, în urma numeroaselor notificări Primăria Sectorului 3 a procedat la dezafectarea locurilor de joacă.

„Am discutat cu cetățenii din aceste zone și am stabilit ca micuții nu vor rămâne fără astfel de locuri în care să se joace. La Postăvarul s-a găsit această soluție: noul loc de joacă a fost amplasat pe un teren din apropiere și este funcțional. Pentru cel de-al doilea loc, însa, deși noi am identificat un teren, lucrurile nu sunt chiar simple. Am fost în aceste zile pe strada Gheorghe Tăttărăscu, unde era cel de-al doilea loc de joacă retrocedat, dar locuitorii din zona terenului unde vrem să amenajăm parcul nu sunt de acord. În consecință, vom organiza o întâlnire ca să găsim o soluție”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Prin relocarea locului de joacă și a terenului de fotbal, Primăria Sectorului 3 a găsit o soluție pentru copiii care își petreceau timpul liber la locul de joacă de pe al. Postăvarul și pentru elevii din zona Școlii gimnaziale nr. 196.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti