Parcările de reședință din Sectorul 3, inventariate în perioada următoare - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Parcările de reședință din Sectorul 3, inventariate în perioada următoare

Inspectorii de specialitate din cadrul Direcției Generale Impozite și Taxe Locale Sector 3 vor demara, începând de mâine, 1 noiembrie, o acțiune de inventariere a tuturor locurilor de parcare de reședință din Sectorul 3.
Acțiunea are ca scop stabilirea situației reale (de pe teren) a locurilor de parcare de reședință și corelarea acesteia cu cea existentă în evidența fiscală informatică.
Contribuabilii din Sectorul 3 nu vor fi nevoiți să se prezinte la sediile DGITL Sector 3. Comunicarea, acolo unde va fi necesar, se va face telefonic sau prin e-mail. În acest sens, la avizierele asociațiilor de proprietari vor fi afișate datele de contact (numărul de telefon și adresa de e-mail) ale inspectorilor din cadrul DGITL Sector 3. De asemenea, persoanele interesate au la dispoziție și adresa de e-mail relatii@ditl3.ro.
Menționăm că locurile de parcare alocate rămân valabile dacă sunt îndeplinite condițiile de atribuire. Până la finalizarea acțiunii de inventariere nu vor mai fi repartizate sau eliberate autorizații sau acorduri pentru locurile de parcare libere.
Cererile pentru alocarea unui loc de parcare se depun la sediile DGITL Sector 3 din str. Sfânta Vineri nr. 32, str. Câmpia Libertății nr. 36 și str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 3-5. Acestea vor fi soluționate după finalizarea acțiunii de inventariere, în conformitate cu regulamentul în vigoare la momentul repartizării.
Facem precizarea că atribuțiile privind gestionarea locurilor de parcare de reședință situate pe raza Sectorului 3 revin Direcției Generale Impozite și Taxe Locale Sector 3, începând cu data de 15.10.2017, în baza HCLS3 nr. 480/12.10.2017.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti