Părinții ajutați de Primăria Sectorului 3 pe toată perioada suspendării cursurilor - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Părinții ajutați de Primăria Sectorului 3 pe toată perioada suspendării cursurilor

Primăria Sectorului 3 vine în spijinul părinților care nu au cu cine să-și lase copiii în aceste zile, în care cursurile școlare sunt suspendate, din cauza condițiilor meteorologice.
În cazuri urgente, aceștia pot apela numărul de telefon 0728.729.797, pentru a putea beneficia de serviciile puse la dispoziție de DGASPC Sector 3.
Copiii care urmează cursurile preșcolare pot beneficia în această săptămână de serviciile oferite în cadrul Grădiniței 239 (bd. Mihai Bravu nr. 428) în intervalul orar 8.30- 17.00, cu servirea a trei mese, pentru care părinții achită 12 lei pe zi.
Pentru copiii din clasele 0-IV, se pun la dispoziție locuri la Școala gimnazială nr. 80 (Calea Dudesti nr. 191). Programul de funcționare este cuprins în intervalul 8.00-11.35.
Facem precizarea că aceste grupe se organizează exclusiv pentru aceste zile, când din cauza condițiilor meteorologice, s-a decis, la nivelul Capitalei, suspendarea cursurilor pe durata întregii săptămâni.


Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti