Patru creșe din Sectorul 3, pregătite pentru primirea copiilor - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Patru creșe din Sectorul 3, pregătite pentru primirea copiilor

Primăria Sectorului 3 informează că începând de luni, 4 septembrie, se vor deschide patru creșe aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.
Creșele au ca misiune asigurarea de servicii de îngrijire și supraveghere a copiilor cu vârsta până la trei ani, precum şi dezvoltarea de programe adecvate nevoilor, potenţialului şi particularităţilor acestora.
Menționăm că în subordinea DGASPC Sector 3 funcționează cinci creșe, după cum urmează:
- Creșa „Ghiocelul” – capacitate: 90 de locuri
- Creșa „Greierașul” – capacitate: 135 de locuri
- Creșa „Trapezului” – capacitate: 80 de locuri
- Creșa „Potcoava” – capacitate: 255 de locuri
- Creșa „Titan” – capacitate: 245 de locuri (își desfășoară activitatea în trei puncte).
Creșa Titan din al. Lunca Bradului nr. 1 va putea primi copiii cel târziu pe 18 septembrie, deoarece complexitatea lucrărilor de igienizare și de reparații curente nu a permis deschiderea pe 4 septembrie.
Reamintim că în cursul lunii august creșele de pe raza Sectorului 3 au fost închise, pentru că s-au executat lucrări de igienizare și de reparații curente, astfel încât copiii să beneficieze de spații curate și adecvate desfășurării activităților de educație timpurie și îngrijire socio-medicală.
Informații suplimentare se pot obține la sediul DGASPC Sector 3 (str. Parfumului nr. 2-4), pe site-ul www.dgaspc3.ro sau la numerele de telefon 0372.126.100 și 021.341.07.13.

Serviciul Relații cu Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti