Peste 60 de utilaje intervin pentru deszăpezire în Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Peste 60 de utilaje intervin pentru deszăpezire în Sectorul 3

Reprezentanții Primăriei Sectorului 3 și echipaje ale operatorului autorizat au acționat în ultimele 24 de ore pentru a asigura condiții normale de trafic în această perioadă. Astfel, peste 60 de utilaje au intervenit permanent pentru deszăpezire atât pe arterele principale, cât și pe cele secundare. Ninsoarea neîntreruptă a permis împrăștierea materialului antiderapant doar în stațiile RATB și pe trecerile de pietoni, respectiv trotuare, pe porțiuni mici.

Reamintim că Primăria Sectorului 3 a pus la la dispoziția cetățenilor pe întreaga durată a codului portocaliu numărul de dispecerat 0759.990.272, non-stop, unde aceștia pot face sesizări cu privire la problemele pe care le întâmpină.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti