Piesa de teatru „Revizorul”, la sala Gloria din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Piesa de teatru „Revizorul”, la sala Gloria din Sectorul 3

Festivalul Comediei Românești (ediția a XVI-a) poposește sâmbătă, 26 mai, de la ora 17.00, în Sectorul 3, la sala multifuncțională „Gloria” (str. Bucovina nr. 6). Piesa de teatru pregătită pentru publicul din Sectorul 3 și nu numai este „Revizorul”, în regia lui Horațiu Mălăele, cu George Mihaiță în distribuție.
Pentru locuitorii Sectorului 3, accesul la spectacol se face în baza actului de identitate, care atestă domiciliul în Sectorul 3, cu condiția rezervării prealabile, prin transmiterea unui email la adresa cultura@primarie3.ro.
Facem precizarea că locurile în sală sunt limitate (400 de locuri), iar rezervările se fac în ordinea primirii email-urilor.
„Revizorul” de Nikolai Vasilievici Gogol povesteşte fiecărei generaţii despre putere şi despre iluzia ei, despre corupţie şi birocraţie. Într-o provincie geografică şi spirituală, un călător sosit din „capitală” împreună cu servitorul său este luat drept un revizor aşteptat să vină în inspecţie. Se dezlănţuie astfel un întreg mecanism al linguşirii și al corupţiei. Aflarea adevărului răstoarnă la final situaţia, caracterele reale fiind dezvăluite.


Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti