Plan de măsuri pentru siguranța elevilor din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Plan de măsuri pentru siguranța elevilor din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 prin Direcția Generală de Poliție Locală a adoptat, pentru anul școlar 2018-2019, un plan de măsuri pentru siguranța publică în proximitatea unităților de învățământ preuniversitar de pe raza Sectorului 3.
Direcția Generală de Poliție Locală va monitoriza 28 de unități școlare (4 grădinițe, 17 școli gimnaziale și 7 licee), în vederea asigurării ordinii publice, fluenței în trafic și identificării societăților comerciale, amplasate în apropierea unităților școlare, cu privire la respectarea categoriilor de produse ce pot fi comercializate minorilor conform prevederilor HG 128/1994. Echipaje ale compartimentului de Circulație pe Drumurile Publice vor fi prezente în zona unităților de învățământ situate în zone intens circulate.
Totodată, planul de măsuri prevede stabilirea comună, alături de reprezentanți ai unităților de învățământ, a agendei instructiv-educative, asigurarea participării polițiștilor locali la ședințele comitetului de părinți, la consiliile profesorale și la orele de dirigenție, în vederea prevenirii violenței în școli și în zona adiacentă acestora.
Un alt punct din planul de măsuri este adaptarea permanentă a dispozitivelor de ordine și siguranță publică în funcție de programul unității de învățământ, evenimentele, examenele din timpul anului școlar sau activitățile extracurriculare.
De asemenea, fiecare unitate școlară va fi verificată cu privire la afișarea la avizier a numerelor de telefon pentru apelul unic de urgență, pentru protecția drepturilor copilului alocat de către structura teritorială, și al Dispeceratului Poliției Locale.

Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti