Povești din „Occident”, pe ecranul din Parcul Titan, miercuri, 12 septembrie - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Povești din „Occident”, pe ecranul din Parcul Titan, miercuri, 12 septembrie

La „Cinema în aer liber”, mâine, 12 septembrie, de la ora 20.30, pe ecranul din Parcul Titan (Insula Artelor), spectatorii pot viziona filmul „Occident”, o comedie neagră despre societatea românească.
În regia lui Cristian Mungiu, pelicula aruncă o privire ironic-amară asupra situațiilor uneori hazlii, alteori ridicole, și de cele mai multe ori fără soluție din România de azi. În aceeași măsură, „Occident” e și o poveste despre întâmplare, despre coincidențe, despre surprize și despre timp.
Filmul prezintă trei istorii diferite care se petrec în aceeași săptămână, cu personaje ale căror trasee în viață se întretaie, se suprapun și se condiționează, cel mai adesea mai presus de voința lor. Personajele care sunt principale într-una dintre povestiri devin secundare în celelalte. Anumite secvențe se reiau de-a lungul filmului și aduc de fiecare dată alte amănunte care pun într-o lumină diferită întâmplările pe care le-am văzut.
„Occident” se alătură filmelor românești clasice sau recent premiate la mari festivaluri internaționale, proiectate în cadrul celei de-a VI-a ediții a evenimentului „Cinema în aer liber”, organizată de Primăria Sectorului 3.


Serviciul Presă
021.0318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti