Precizare cu privire la articolele de presă apărute astăzi, 12 mai 2017 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Precizare cu privire la articolele de presă apărute astăzi, 12 mai 2017

În urma materialelor de presă apărute, astăzi, 12 mai, Serviciul Relaţii Mass-media al Primăriei Sectorului 3 face următoarele precizări:

          Detaliul selectat din sistemul electronic de achiziţii publice privind procedura de atribuire a contractului de "servicii de telefonie mobilă", este rezultatul unei proceduri de achiziţie directă, la care au fost invitaţi să participe toţi operatorii economici importanţi de pe piaţa de profil (Orange, Vodafone şi Telekom).

          Contractul atribuit pentru perioada mai-decembrie 2017, reprezintă totalul necesităţii angajaţilor DGASPC Sector 3, respectiv 800 de abonamente de voce şi date mobile, pentru care operatorii economici au fost liberi să oferteze aparatura de tip smartphone, incluse în mod gratuit în costul serviciilor de telefonie.

          Menţionăm că valoarea totală a contractului atribuit este de 2225 de euro pe lună.

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti