Primăria Sectorului 3, „Cea mai bună colectare on-line a taxelor și impozitelor” la gala „No Cash” - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Primăria Sectorului 3, „Cea mai bună colectare on-line a taxelor și impozitelor” la gala „No Cash”

Primăria Sectorului 3 a fost premiată la categoria „Cea mai bună colectare on-line a taxelor și impozitelor”, în cadrul celei de-a XVII-a ediții a galei „No Cash”, pentru al cincilea an consecutiv. Evenimentul s-a desfășurat la Teatrul Național și a fost organizat de portalul „No Cash”, având ca partener principal Asociația de Plăți Electronice din România.

În cadrul galei ce s-a desfășurat luni, 7 mai, au fost decernate premiile industriei plăților electronice pentru activitatea din 2017, printre care și cele acordate pe baza datelor statistice. Principalii indicatori luați în calcul au fost numărul de tranzacții și valoarea acestora.

Cu 36.825 de tranzactii de plăți on-line prin intermediul platformei ghiseul.ro, efectuate atât de persoane fizice cât și de persoane juridice, și o sumă încasată de 9,35 mil. lei, Primăria Sectorului 3 a obținut cele mai bune rezultate, recunoscute și la cea de-a XVII-a ediție a „Galei No Cash”.

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Taxe și Impozite Locale, oferă contribuabililor posibilitatea plății on-line din februarie 2012, pentru persoane fizice, și ianuarie 2016, pentru persoane juridice. Dintre cei 220.000 de contribuabili din Sectorul 3, până în prezent 77.000 au intrat în posesia credențialelor (71.600 de persoane fizice și 5.400 de persoane juridice).

Reamintim că principalul avantaj al plăţii impozitelor şi taxelor locale on-line cu cardul pe ghiseul.ro este posibilitatea de a plăti oricând şi de oriunde. Alte avantaje ale plăţii cu cardul prin www.ghiseul.ro sunt următoarele:

  • Confort, rapiditate și posibilitatea achitării taxelor și impozitelor locale oricând și de oriunde;
  • Posibilitatea plății taxelor și impozitelor locale pentru toate proprietățile deținute pe teritoriul României, cu condiția înrolării în sistem a primăriei unității administrativ-teritoriale pe raza căreia este situată proprietatea;
  • Site securizat la înalte standarde pentru plata prin card;
  • Economie de timp, ca urmare a faptului că cetățenii nu mai sunt obligați să se deplaseze la ghișeele instituției în vederea efectuării plății impozitelor şi taxelor locale şi evită posibila aglomeraţie de la ghişee;
  • Modalitate facilă de eliberare a datelor de acces (utilizator şi parolă), aceasta realizându-se pe loc la sediul DGITL sau direct pe site-ul ghiseul.ro cu condiția deținerii unui card bancar.
  • Contribuabilii nu plătesc comision pentru plăţile efectuate online cu cardul, acesta fiind suportat de DGITL.

 

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti