Primăria Sectorului 3 a colectat 68 de tone de deșeuri mari - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Primăria Sectorului 3 a colectat 68 de tone de deșeuri mari

Primăria Sectorului 3 a demarat, în acest weekend, campania de colectare a deșeurilor mari. În urma acestei operațiuni, operatorul de salubritate a strâns 68 de tone de deșeuri, care constau în mobilier și electrocasnice depuse de locuitorii Sectorului 3 în locuri stabilite în prealabil.

Pentru a beneficia în continuare de acest serviciu locuitorii Sectorului 3 sunt rugați să anunțe intenția de a se debarasa de deșeurile voluminoase, cum ar fi mașini de spălat, frigidere sau mobilă. În prima zi de sâmbătă a fiecărei luni, acestea vor fi ridicate din locul special stabilit cu operatorul de salubritate la numărul de telefon 021.9640. Astfel, locuitorii Sectorului 3 vor avea posibilitatea să depoziteze aceste deșeuri în condiții de siguranță pentru mediu și sănătate. 

Prin această campanie Primăria Sectorului 3 și-a propus să împiedice formarea depozitelor spontane de deşeuri.

 

Serviciul Relații Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti