Primăria Sectorului 3 a demarat campania de dezinsecție în parcuri - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Primăria Sectorului 3 a demarat campania de dezinsecție în parcuri

Primăria Sectorului 3 demarează începând de astăzi, 4 mai, dezinsecția în marile parcuri din sector. Echipele de muncitori intervin în acest moment în parcul „Titan”, urmând ca în perioada următoare să se realizeze dezinsecția în parcurile „Alexandru Ioan Cuza”, „Titanii” și „Pantelimon”.

De asemenea, în perioada următoare se va acționa și în toate mini-părculețele și locurile de joacă din Sectorul 3.  

Substanța folosită pentru dezinsecție nu pune în pericol sănătatea oamenilor sau animalelor de companie, fiind în conformitate cu prevederile Uniunii Europene.

Această campanie se va derula până la începerea sezonului rece.

 

Serviciul Relații Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti