Primăria Sectorului 3 a încheiat acordul-cadru „Servicii de evaluare și cadastru spații comerciale și de prestări servicii de pe raza sectorului 3- LOT 1” - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Primăria Sectorului 3 a încheiat acordul-cadru „Servicii de evaluare și cadastru spații comerciale și de prestări servicii de pe raza sectorului 3- LOT 1”

Primăria Sectorului 3 a încheiat, în urma procesului de evaluare a ofertelor depuse de către doi ofertanți, acordul-cadru de servicii având ca obiect „Servicii de evaluare și cadastru spații comerciale și de prestări servicii de peraza sectorului 3- LOT 1”.
Acordul cadru de servicii a fost încheiat cu cei doi ofertanți:
CORNEL&CORNEL TOPOEXIM SRL, cu o valoare ofertată de 1.394.000,00 lei exclusiv TVA;
TOPO EXPERT SOLUTIONS & TECHNOLOGIES SRL, cu o valoare ofertată de 1.530.000,00 lei exclusiv TVA.
Valoarea estimată pentru Lotul 1 a fost de 1.700.000,00 lei fără TVA.
Procedura de achiziție publică a fost licitație deschisă, modalitatea de desfășurare fiind on-line.
Precizăm că criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
Durata acordului-cadru este de 48 de luni de la semnarea de către părțile contractante.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti