Primăria Sectorului 3, campioană națională la colectarea on-line a taxelor și impozitelor locale - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Primăria Sectorului 3, campioană națională la colectarea on-line a taxelor și impozitelor locale

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 3, a încasat on-line în acest an peste zece milioane de lei, fiind campioană națională la colectarea obligațiilor fiscale prin platforma www.ghiseul.ro. Din această sumă, aproximativ 90% sunt încasări de la persoane fizice, iar restul de la persoane juridice.
Locuitorii Sectorului 3 care încă nu și-au achitat taxele și impozitele locale pot face acest lucru atât la sediile DGITL Sector 3 situate în str. Sf. Vineri nr. 32, Câmpia Libertății nr. 36 și Lucrețiu Pătrășcanu nr. 3-5, cât și on-line, putând obține userul și parola de pe site-ul www.ghiseul.ro.
Contribuabilii Sectorului 3 au posibilitatea de a-și plăti on-line taxele și impozitele locale, prin ghiseul.ro, încă de la începutul anului 2012. De atunci până în prezent, Primăria Sectorului 3 a fost consecventă în eficientizarea sistemului de plată a taxelor și impozitelor locale, ajungând în prezent la un număr de 46.285 de utilzatori activați persoane fizice și 1.506 utilizatori activați persoane juridice, aceștia realizând 36.134 de plăți în valoare totală de 10.192.175 de lei.
Numai anul trecut 9.542 de noi utilizatori au fost activați în sistem și s-au realizat 26.700 de tranzacții de plăți prin card, în valoare totală de 6,94 mil. lei.
Principalul avantaj al plăţii impozitelor şi taxelor locale on-line cu cardul pe ghiseul.ro este posibilitatea de a plăti oricând şi de oriunde. Alte avantaje ale plăţii cu cardul prin www.ghiseul.ro sunt următoarele:
-Confort, rapiditate și posibilitatea achitării taxelor și impozitelor locale oricând și de oriunde;
-Posibilitatea plății taxelor și impozitelor locale pentru toate proprietățile deținute pe teritoriul României, cu condiția înrolării în sistem a primăriei unității administrativ-teritoriale pe raza căreia este situată proprietatea;
-Site securizat la înalte standarde pentru plata prin card;
-Economie de timp, ca urmare a faptului că cetățenii nu mai sunt obligați să se deplaseze la ghișeele instituției în vederea efectuării plății impozitelor şi taxelor locale şi evită posibila aglomeraţie de la ghişee;
-Modalitate facilă de eliberare a datelor de acces (utilizator şi parolă), aceasta realizându-se pe loc la sediul DGITL Sector 3 sau direct pe site-ul www.ghiseul.ro cu condiția deținerii unui card bancar.
-Contribuabilii nu plătesc comision pentru plăţile efectuate online cu cardul, acesta fiind suportat de DGITL Sector 3.


Serviciul Relaţii Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti