Primăria Sectorului 3 demarează o campanie de ridicare a deșeurilor mari - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Primăria Sectorului 3 demarează o campanie de ridicare a deșeurilor mari

Primăria Sectorului 3 demarează, începând de luna viitoare, o campanie de ridicare a deșeurilor mari. Aceasta va avea loc în prima zi de sâmbătă a fiecărei luni. Prima acțiune de colectare a deșeurilor mari va fi organizată în data de 6 mai.

Locuitorii Sectorului 3 sunt rugați să anunțe în prealabil intenția de a se debarasa de deșeurile voluminoase, cum ar fi mașini de spălat, frigidere sau mobilă. La data anunțată, acestea vor fi ridicate din locul special stabilit cu operatorul de salubritate, la tel. 021.9640. Astfel, locuitorii Sectorului 3 vor avea posibilitatea să depoziteze aceste deșeuri în condiții de siguranță pentru mediu și sănătate. 

Prin această campanie Primăria Sectorului 3 și-a propus să împiedice formarea depozitelor spontane de deşeuri.

 

Serviciul Relații Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti