Primăria Sectorului 3 deschide „Anul Lipatti” printr-un recital extraordinar - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Primăria Sectorului 3 deschide „Anul Lipatti” printr-un recital extraordinar

Primăria Sectorului 3, prin Centrul Cultural „Casa Artelor”, organizează cea de-a doua ediție a „Zilei Culturii Naționale”. Prin acest eveniment se marchează „Centenarul Dinu Lipatti” și ziua de naștere a poetului Mihai Eminescu.

În contextul aniversării a 100 de ani de la nașterea marelui muzician, „Casa Artelor” deschide „Anul Lipatti” în România cu un recital extraordinar, în interpretarea cunoscutului pianist Viniciu Moroianu. Sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 19.00, publicul din Sectorul 3 este așteptat la recitalul „Lipatti și Enescu”, găzduit de Sala Mozart a Centrului Cultural „Casa Artelor” (bd. Mircea Vodă nr. 5). Acesta cuprinde, printre alte lucrări, și capodoperele „Fantezia op. 8” de Dinu Lipatti și „Sonata nr. 3” de George Enescu.

De asemenea, „Casa Artelor” marchează 167 de ani de la nașterea marelui poet prin recitalul „De la Eminescu la Enescu”. Acesta va avea loc duminică, 15 ianuarie, de la aceeași oră, tot în Sala Mozart a centrului. Recitalul va fi susținut de actrița Ioana Calotă, pianista Andreea Butnaru și violoncelistul Florin Mitrea. Din program fac parte poezii semnate de Mihai Eminescu, precum și „Sonata nr. 1” de George Enescu și „Dansurile populare românești” de Béla Bartók.

Intrarea la acest eveniment este liberă pentru locuitorii Sectorului 3, în limita locurilor disponibile. Persoanele interesate pot face rezervări la numărul de telefon 0759.990.841.

Cele două recitaluri dedicate Zilei Culturii Naționale sunt organizate de Centrul Cultural „Casa Artelor” și finanțate de Primăria și Consiliul Local ale Sectorului 3, conceptul evenimentului fiind semnat de Alice Barb.

         

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti