Primăria Sectorului 3 eliberează adeverințe în vederea obținerii de subvenții agricole - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Primăria Sectorului 3 eliberează adeverințe în vederea obținerii de subvenții agricole

Primăria Sectorului 3 îi informează pe cetățenii care dețin teren agricol (înscris în Registrul Agricol)  că își pot depune cererile pentru obținerea de subvenții.

Precizăm faptul că începând cu 1 martie până pe 15 mai, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), derulează Campania de depunere a Cererilor Unice de Plată 2019.

Reamintim faptul că locuitorii sectorului 3 care pot beneficia de subvenții trebuie să dețină peste un hectar de teren agricol (înscris în Registrul agricol al sectorului 3), pe care îl cultivă, iar suprafața parcelei agricole să fie de cel puțin 0,3 ha. 

Pentru a beneficia de subvenții aceștia trebuie să obțină de la Serviciul Fond Funciar din cadrul Primăriei Sectorului 3 o adeverință în vederea completării dosarului ce urmează a fi depus la APIA. Programul de lucru cu publicul al Primăriei Sectorului 3 (Calea Dudești nr. 191) este: luni, marți, miercuri, vineri, între orele 8.30-16.30 și joi de la ora 8.30.-18.30.

 

Serviciul Presă

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

13.03.2019

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti