Primăria Sectorului 3 eliberează on-line, în premieră în București, certificatele de atestare fiscală - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Primăria Sectorului 3 eliberează on-line, în premieră în București, certificatele de atestare fiscală

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 3, face încă un pas în digitalizarea activității instituției prin eliberarea on-line a certificatelor de atestare fiscală pentru persoane fizice și juridice.

Primăria Sectorului 3 este prima administrație locală de sector din București care pune la dispoziția cetățenilor acest serviciu, prin intermediul platformei http://edirect.e-guvernare.ro.

Persoanele interesate vor afla informațiile necesare prin accesarea platformei http://edirect.e-guvernare.ro, secțiunea Cetățeni – Impozite și Taxe Locale, unde vor găsi în listă DGITL Sector 3 și tipul de procedură disponibilă, și anume Certificat de Atestare Fiscală pentru persoanele fizice/juridice privind taxele și impozitele locale, respectiv alte venituri datorate către bugetul local al Sectorului 3.

În vederea depunerii documentației se accesează „Lansează solicitare”, iar la secțiunea „Autentificați-vă” se bifează, după caz, eDirect, ghiseul.ro sau Certificat digital calificat.

Pentru autentificare, persoanele care au cont pe www.ghiseul.ro se pot loga pe http://edirect.e-guvernare.ro cu acesta, fără a mai fi nevoie să-și creeze un cont nou.

Persoanele interesate care nu dețin cont pe www.ghiseul.ro trebuie să parcurgă următoarele etape:

  1. Se accesează platforma http://edirect.e-guvernare.ro
  2. Crearea contului - se merge la secțiunea CONT NOU - Cont persoană fizică/juridică - Se completează rubricile din secțiune cu datele personale, după aceea se alege un nume de utilizator și o parolă. Confirmarea creării contului se primește pe adresa de e-mail indicată de către solicitant. Se accesează link-ul primit în email-ul de confirmare, contul fiind astfel creat.

 

Facem precizarea că pentru depunerea documentației în vederea obținerii certificatelor de atestare fiscală on-line este necesară deținerea de către solicitant a unei semnături electronice.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti