Primăria Sectorului 3, în sprijinul părinților - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Primăria Sectorului 3, în sprijinul părinților

Primăria Sectorului 3 vine în sprijinul părinților care nu au cu cine să-și lase copiii vineri, 23 martie, când școlile sunt închise, din cauza condițiilor meteorologice.
În cazuri urgente, aceștia pot suna până joi, 22 martie, la ora 20.00, la numărul de telefon 0728.729.797, pentru a putea beneficia de serviciile puse la dispoziție de DGASPC Sector 3.
Preșcolarii pot beneficia vineri de serviciile oferite în cadrul Grădiniței 239 (bd. Mihai Bravu nr. 428) în intervalul orar 8.30- 17.00, cu servirea a trei mese, pentru care părinții achită 12 lei.
Pentru copiii din clasele 0-IV, se pun la dispoziție locuri la Școala gimnazială nr. 80 (Calea Dudesti nr. 191). Programul de funcționare este cuprins în intervalul 8.00-11.35.
Facem precizarea că aceste grupe se organizează exclusiv pentru ziua de vineri, când din cauza condițiilor meteorologice, s-a decis, la nivelul Capitalei, suspendarea cursurilor.


Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti