Primăria Sectorului 3 lansează un chestionar de evaluare a serviciilor oferite cetățenilor - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Primăria Sectorului 3 lansează un chestionar de evaluare a serviciilor oferite cetățenilor

Primăria Sectorului 3, în parteneriat cu Centrul pentru Inovare Publică, lansează un chestionar de evaluare a serviciilor oferite cetățenilor de instituție.

Pentru a crește calitatea serviciilor oferite, Primăria Sectorului 3 pune la dispoziția cetățenilor, la sediul instituției, un chestionar de evaluare a serviciilor publice. De asemenea, locuitorii Sectorului 3 pot accesa și completa chestionarul on-line, pe site-ul www.primarie3.ro, printr-un click pe „Evaluează serviciile oferite de Primăria Sectorului 3”, link către proiectul „Mai Responsabili”.

Chestionarul este structurat pe cinci secțiuni care vizează accesibilitatea serviciilor publice furnizate, completarea formularelor și, dacă a fost cazul, modalitatea de achitare a taxelor aferente pentru o birocrație minimală, confortul spațiului, eficiența și eliminarea șpăgilor.

Facem precizarea că cetățenii nu sunt obligați să își ofere datele cu caracter personal, pentru evaluarea serviciului public. Datele înregistrate pe platforma www.mairesponsabili.ro sau în chestionarele în format fizic sunt folosite exclusiv în scopul proiectului, nu sunt publice și nu se transmit terților.

Proiectul „Mai Responsabili” este o inițiativă de responsabilizare civică ce aparține Centrului pentru Inovare Publică. În baza parteneriatului cu Primăria Sectorului 3, acesta va colecta chestionarele completate on-line sau în format fizic și va face recomandări pentru remedierea problemelor semnalate.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti