Primăria Sectorului 3 oferă, în premieră pentru Capitală, posibilitatea programării on-line privind transcrierea certificatelor/extraselor de stare civilă - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Primăria Sectorului 3 oferă, în premieră pentru Capitală, posibilitatea programării on-line privind transcrierea certificatelor/extraselor de stare civilă

Primăria Sectorului 3 oferă, tot în premieră pentru București, persoanelor care au dobândit cetățenia română și nu au avut niciodată domiciliul în România, posibilitatea programării on-line pentru depunerea cererilor privind transcrierea certificatelor/extraselor de stare civilă. De asemenea, persoanele care au carte de identitate cu domiciliul în Sectorul 3, prin același program, pot face rezervări pentru transcrierea certificatelor/extraselor de stare civilă.
Programările se fac, începând cu data de întâi a lunii anterioare celei pentru care se face rezervarea, pe site-ul www.primarie3.ro, accesând aplicația „Programare transcrieri”. Persoanele interesate trebuie să se asigure că îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea 119/1996 și că dețin toate actele necesare transcrierii prevăzute de lege.
Formularul electronic solicită completarea tuturor câmpurilor prevăzute de aplicație, iar datele personale ale solicitantului (numele și prenumele) se introduc așa cum rezultă din actul de identitate. După rezervare pe adresa de e-mail indicată, se va primi confirmarea programării, cu data și ora la care se va depune cererea la Serviciul Stare Civilă (bd. Mircea Vodă nr. 5).
Precizăm faptul că o programare este alocată unei singure persoane și nu unei familii, iar în cazul minorilor cu certificat de redobândire a cetățeniei române se va face programare separată pe numele titularului certificatului de stare civilă (numele și prenumele minorului).
Neconformitatea datelor înscrise în rubricile din formularul de programare cu datele care rezultă din actele prezentate și/sau lipsa tuturor actelor necesare duc la anularea rezervării.
Prin continuarea procedurii de programare on-line solicitantul este de acord cu prelucrarea datelor personale în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001.
Acest demers se înscrie în strategia de digitalizare și transparentizare a activității demarată de Primăria Sectorului 3 cu scopul eficientizării relației dintre autoritate și cetățean.


Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti