Primăria Sectorului 3 organizează concurs pentru ocuparea unor posturi vacante - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Primăria Sectorului 3 organizează concurs pentru ocuparea unor posturi vacante

Primăria Sectorului 3 informează persoanele interesate că, în data de 25 septembrie, organizează concurs pentru ocuparea a 16 posturi vacante din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală.

Concursul se va organiza pentru ocuparea a opt posturi vacante pentru studii superioare și alte opt pentru studii medii din cadrul  Biroului Monitorizare Instituții Publice.

Persoanele interesate își pot depune dosarele de înscriere începând de astăzi, 14 august, până pe 2 septembrie la Primăria Sectorului 3 (Calea Dudești nr. 191; program de lucru cu publicul de lună până joi de la ora 8.00 la ora 16.30 și vineri între orele 8.00-14.00).

Informații suplimentare cu privire la desfășurarea concursului se pot obține de pe site-ul www.primarie3.ro, secțiunea „Utile”, subsecțiunea „Concursuri”, la tel. 021.318.03.23-28, interior 241 și de pe https://www.facebook.com/primariesector3/ și https://www.facebook.com/Robert.Negoita/.

 

Serviciul Presă

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti