Primăria Sectorului 3 organizează concurs pentru ocuparea unor posturi vacante - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Primăria Sectorului 3 organizează concurs pentru ocuparea unor posturi vacante

Primăria Sectorului 3 informează persoanele interesate că, în data de 12 octombrie, organizează concurs pentru ocuparea a nouă posturi vacante.
Concursul se va organiza pentru ocuparea posturilor vacante atât pentru sudii superiore, cât și pentru studii medii, din cadrul următoarelor birouri/servicii/direcții: Consiliere și Îndrumare, Gestionarea Relațiilor cu Comunitatea, Urbanism și Amenajarea Teritoriului, Publicitate Urbană, Dezvoltare Urbanistică și Documentații de Urbanism.
Persoanele interesate își pot depunde dosarele de înscriere începând de astăzi, până pe 27 septembrie, la Primăria Sectorului 3 (Calea Dudești nr. 191).
Informații suplimentare cu privire la desfășurarea concursului se pot obține de pe site-ul www.primarie3.ro, secțiunea „Utile”, subsecțiunea „Concursuri” sau la tel. 021.318.03.23-28, interior 211.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti