Primăria Sectorului 3 sărbătorește Ziua Națională în Parcul Titan - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Primăria Sectorului 3 sărbătorește Ziua Națională în Parcul Titan

Parcul Titan din Sectorul 3 va fi, de Ziua Națională a României, gazda unui eveniment sportiv destinat maratoniștilor, precum și a unui spectacol conceput pentru sărbătorirea celor 99 de ani de la Marea Unire.
Dimineața zilei de 1 Decembrie va începe în Parcul Titan la ora 9.00 cu evenimentul sportiv destinat pasionaților de mișcare ce vor participa la maraton. Evenimentul este parte a proiectului „Educație prin mișcare”, finanțat de Primăria Sectorului 3.
Competiția, ajunsă în acest an la cea de-a VII-a ediție, se va desfășura în intervalul orar 9.00-15.00 și va avea următoarea structură:
- Maratonul „1 Decembrie’’, 42.2 km - start la 9.00
- Semimaratonul „E.ON Flash’’, 21.1 km - start la 9:00
- Cursa „Carrefour Park Lake’’, 11.1 km - start la 11.15
- Cursa fotoliilor rulante, 3.2 km - start la 12.30
- Cursa cetățenilor Sectorului 3, 3.5 km - Start la 12.45.
Începand cu ora 18,00, tot in Parcul Titan, seria evenimentelor va continua cu spectacolul „Titanum”, al cărui concept a fost creat special pentru sărbătorirea celor 99 de ani de la Marea Unire.
Desfășurat sub genercul „Pregătiți de Centenar”, spectacolul va include tablouri succesive prin care publicului spectator i se vor prezenta momente cheie, definitorii pentru evoluția poporului român din ultimii 99 de ani, precum și elemente tradiționale, populare, biblioteca personalităților și industrializarea.
Spectacolul „Titanum” este realizat de Zoli Toth Project și în cadrul acestuia vor evolua 42 de artiști, precum Corul de Copii si Tineret Symbol, dirijat de Luminița Guțanu-Stoian, Ansamblul Rapsodia Carpaților, coordonator Cătălin Macrea, acompaniați de o orchestră de coarde și Alina Radu cu momente de dans contemporan.
Zoli Toth va aduce pe scenă butoaie, cuve de inox, toacă și diferite instrumente din lemn, alături de tobe, marimba și vibrafon, vioară și violoncel, proiecții video speciale și un light design spectaculos. Invitatul special al serii este toboșarul Claudiu Purcarin.
Accesul publicului la seria de evenimente prilejuite de Ziua Națională este liber.


Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti