Primarul Robert Negoiță a fost desemnat raportor pentru Programul COSME - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Primarul Robert Negoiță a fost desemnat raportor pentru Programul COSME

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, în calitate de preşedinte al delegaţiei României la Comitetul European al Regiunilor – CoR, a fost desemnat joi, 13 iulie, raportor pentru Programul COSME.
Comitetul European al Regiunilor este un organism alcătuit din 350 de membri – preşedinţi de consilii regionale, primari şi reprezentanţi aleşi ai regiunilor şi oraşelor – din cele 28 de state membre ale UE.
Programul COSME are un buget de 2,3 miliarde euro și este principalul instrument al Uniunii Europene de susţinere a competitivităţii IMM-urilor.
Ca urmare a acestei desemnări, AMR va elabora un aviz intitulat „Viitorul programului COSME după 2020: perspectiva autorităţilor locale şi regionale”, care va avea în vedere următoarele aspecte:
- evaluarea programului COSME la nivelul statelor membre UE;
- identificarea nevoilor specifice de dezvoltare ale diferitelor tipuri de IMM-uri;
- identificarea nevoilor curente de finanţare a capitalului propriu pentru IMM-uri şi start-up-uri, dar şi modul în care ar putea fi abordate în viitor prin intermediul COSME sau al unui program ulterior;
- modul în care programul COSME contribuie la promovarea antreprenoriatului şi a internaţionalizării IMM-urilor la nivel regional şi local prin evidenţierea de bune practici.
Asociația Municipiilor din România a fost reprezentată, la sesiunea plenară a CoR, din 12-13 iulie, de la Bruxelles, de către preşedintele AMR, Robert Negoiţă, de prim-vicepreşedintele AMR, Gheorghe Falcă, şi de vicepreşedintele AMR, Decebal Făgădău.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti