Primarul Robert Negoiță a inaugurat astăzi creșa „Greierașul” - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Primarul Robert Negoiță a inaugurat astăzi creșa „Greierașul”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a inaugurat astăzi, 17 aprilie, în prezența primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, creșa „Greierașul”, situată în str. Marin Pazon nr. 2B.
„Îi muțumesc doamnei primar general pentru că ne este alături la inaugurarea creșei Greierașul. Ne-am propus ca toate solicitările pentru înscrierea la creșă să fie onorate și pot spune că acest lucru se întâmplă. De asemenea, ne angajăm ca în cel mai scurt timp să avem un modul on-line prin care părinții care doresc să-și înscrie copilul la creșă să poată să facă acest lucru de acasă sau de la serviciu, fără a mai fi nevoie să se deplaseze. În plus, înscrierea on-line se va putea face face cu mult timp înainte, așa încât acest lucru să nu mai fie o grijă pentru părinți”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.
„Am acceptat cu mare plăcere invitația domnului primar Robert Negoiță de a participa la inaugurarea simbolică a creșei Greierașul, care funcționează deja. Atât personalul, cât și conducerea creșei s-au ocupat de tot ceea ce este nevoie pentru ca aceasta să funcționeze și să îi primească pe copiii din Sectorul 3. Pentru mine, ca primar general, este o bucurie atunci când inaugurăm obiective de investiții din domeniul educației. Alături de primarii sectoarelor, Primăria Generală investește anul acesta foarte mult în domeniul educației. De exemplu, sunt în lucru studii de fezabilitate și proiecte tehnice pentru șapte săli de sport multifuncționale din Sectorul 3. De asemenea, se desfășoară lucrări la liceul Nichita Stănescu, care de zece ani se află pe lista de investiții a BEI, dar s-a lucrat foarte puțin, iar firma care câștigase contractul la acea vreme a dat faliment și a abandonat lucrările. Lucrările au fost acum reluate și sperăm ca în câteva luni de zile să fie finalizate. Tot în Sectorul 3 o companie a Primăriei Capitalei va lucra la reabilitarea și modernizarea a două licee din Sectorul 3”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.
Creșa „Greierașul” are o capacitate de 135 de locuri și un program de funcționare de luni până vineri între orele 6.00-18.00. Copiii locuitorilor Sectorului 3 beneficiază de o creșă construită și dotată după ultimele standarde europene, în care primesc servicii de îngrijire și educație timpurie de calitate.
Spațiile generoase în care își desfășoară activitatea copiii, respectiv sălile de joc și dormitoarele, sunt dotate cu mobilier adecvat vârstei și corespunzător nevoilor acestora, precum și cu grupuri sanitare proprii pentru fiecare sală de curs, respectând toate normele igienico-sanitare în vigoare. Amenajarea încăperilor prin inserarea de suprafețe vitrate conferă creșei spații luminoase și primitoare.
Valoarea investiției a fost de 6.244.735,96 de lei, cheltuielile pentru dotarea creșei însumând 465.000 de lei.


Serviciul Relaţii Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti