Primarul Robert Negoiță a inaugurat complexul multifuncțional de la Școala gimnazială nr. 89 „Nicolae Labiș” - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Primarul Robert Negoiță a inaugurat complexul multifuncțional de la Școala gimnazială nr. 89 „Nicolae Labiș”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a participat astăzi, 10 septembrie, la festivitatea de deschidere a anului şcolar 2018-2019.
Cu această ocazie a fost inaugurat și complexul multifuncțional pentru activități didactice și sport din incinta Școlii gimnaziale nr. 89 „Nicolae Labiș”.
„Sunt mai multe întâlniri cu reprezentanții părinților la care am participat aici, la Școala nr. 89, în care am discutat mai cu seamă despre problema spațiului și a sălii de sport. M-am angajat atunci că în cel mai scurt timp vom extinde școala și vom face o sală de sport. Am ajuns iată la momentul inaugurării corpului B al clădirii, unit cu cea existentă, și a sălii de sport. Menționez faptul că lucrarea a fost executată cu o societate a primăriei, într-un interval de timp la jumătate din termenul propus inițial. Ne confruntăm cu problema spațiului, însă încercăm să găsim cele mai eficiente soluții, în cel mai scurt timp. După modelul de la Școala nr. 89, vom extinde și la Școala nr. 88 clădirea. De asemenea, avem un proiect prin care intenționăm să extindem grădinița și să mutăm acolo clasa pregătitoare și avem în plan și câteva grupe de creșe. Doresc să urez tuturor elevilor un an bun, să acumuleze cât mai multe cunoștințe și să avem cât mai multe performanțe la concursuri”, a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.
Alături de primarul Robert Negoiță au fost prezenți la festivitatea de deschidere a noului an școlar Maria Rădoi, inspector școlar Sector 3, consilieri, precum și reprezentanți din partea unităților de învățământ.
„Sunt onorată să particip la această festivitate de deschidere a noului an școlar. Vreau să urez tuturor elevilor mult succes, să se bucure de rezultate deosebite la concursurile și la examenele care îi așteaptă, iar colegilor cadre didactice să dea dovadă de același profesionalism și de răbdare în modelarea comportamentului și a educației copiilor”, a declarat Maria Rădoi, inspector școlar Sector 3.
Momentul deschiderii noului an școlar a fost urmat de un tur al complexului multifuncțional, cu cele 16 săli de clase amenajate la standarde ridicate, grupuri sanitare moderne și sala de sport.
În cadrul acestuia au fost amenajate săli de clasă la parter și la primul etaj (câte opt săli pe nivel), precum și o sală de sport la etajul al doilea. Noul corp de clădire este legat de corpul existent al școlii printr-un culoar la fiecare nivel. Sălile de clasă sunt dotate cu mobilier școlar, iar sala de sport cu mobilier specific desfășurării orelor de educație fizică.
De asemenea, complexul este accesibil la nivelul parterului și persoanelor cu dizabilități, fiind prevăzut cu o rampă de acces direct din exterior și cu grup sanitar adaptat.

Serviciul Presă
021.0318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti