Primarul Robert Negoiță a prezentat bilanțul primului an din mandatul 2016-2020 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

Primarul Robert Negoiță a prezentat bilanțul primului an din mandatul 2016-2020

Primarul Robert Negoiță a prezentat astăzi, 23 iunie, bilanțul primului an din mandatul 2016-2020, în prezența primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, și a celorlalți cinci primari de sector. Evenimentul s-a desfășurat la Cinematograful Gloria, modernizat de Primăria Sectorului 3 în perioada 2015-2017 și inaugurat în luna mai a acestui an.

Au trecut cinci ani de când am fost ales primar al Sectorului 3, timp în care am încercat să avem cât mai multe realizări. Astăzi, la un an de la începerea mandatului 2016-2020 suntem aici într-un moment foarte important, un moment constructiv. Aș începe prezentarea cu reabilitarea celor 1000 de blocuri având speranța că până la sfârșitul acestui an calendaristic să ajungem la 1200. De asemenea, amintesc investițiile din domeniul educației și mă refer aici la unitățile școlare, complexurile sportive, precum și la curțile școlilor. Rămânând în același domeniu, fac referire și la bursele școlare prin care încercăm să stimulăm elevii să învețe cât mai bine. Nici creșele nu au fost uitate, am inaugurat până în acest moment patru, urmând ca în scurt timp să o deschidem pe cea de-a cincea. Și dacă vorbim de facilitățile pentru copii, aproape toate locurile de joacă au fost modernizate. Nu în ultimul rând, vreau să punctez proiectul comun derulat în colaborare cu Primăria Capitalei și anume Hala Laminor. Vreau să închei spunând că vom continua programul de reabilitare termică până când vom anvelopa toate blocurile”, a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

În cadrul prezentării bilanțului, Robert Negoiță a amintit principalele domenii de interes public în care a investit Primăria Sectorului 3. Printre acestea se numără educația, reabilitarea termică, locurile de joacă, implementarea conceptului smart city, Hala Laminor și modernizarea Cinematografului Gloria. Unul dintre proiectele cele mai importante ale celui de-al doilea mandat este Hala Laminor. Aici Primăria Sectorului 3 și-a propus să dezvolte un proiect benefic pentru comunitatea locală și să revitalizeze o zonă strategică a Sectorului 3. Astfel, în primul an al acestui mandat Primăria Sectorului 3 a obținut avizul de la Ministerul Culturii pentru punerea în siguranță a Halei Laminor, precum și pentru schimbarea destinației din zonă industrială în zonă mixtă. O parte a halei va fi destinată zonei de agrement (cultură, sport, parc științific, recreere, educație, cercetare și administrație), iar cealaltă parte va reveni unei zone comerciale.

De asemenea, în cadrul acestei întâlniri primarul Robert Negoiță a prezentat principalele obiective propuse pentru perioada 2017-2020 și anume finalizarea programului de reabilitare a tuturor blocurilor din Sectorul 3 și de construire a sălilor de sport pentru școlile din sector. Alte obiective sunt extinderea sistemului de supraveghere video în Sectorul 3, digitalizarea completă a activității instituției, precum și implementarea unui Grup de Acțiune Locală pentru derularea de programe educative, sănătate și reconversie socio-profesională în zonele mai puțin dezvoltate.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti